POKUSA Boswellia Serrata (Indiai tömjénfa) 900 gramm

POKUSA Boswellia Serrata 900 gramm   100% természetes alapanyagokból készült (MSM, C-vitamin, Indiai tömjénfa kivonat) komplex készítmény kifejezetten a mozgásszervi…
17 780 Ft
(14 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 177 pont
POKUSA Boswellia Serrata 900 gramm
 
100% természetes alapanyagokból készült (MSM, C-vitamin, Indiai tömjénfa kivonat) komplex készítmény kifejezetten a mozgásszervi redszer védelmére és regenerációja érdekében. A C vitamin hozzájárul az MSM jobb felszívódásához amellett, hogy antioxidáns.
 
Az indiai tömjénfa, vagy más néven Boswellia serrata, egy ősi, közepes / nagy termetű nedvtermelő fafajta, mely India, Észak-Afrika és a Közel-Kelet száraz hegyvidéki régióiban fordul elő. Gyógyászati és "orvoslási" jelentősége a gyantájának van, mely jellemzően gyulladáscsökkentő hatású, ami már az ókor óta ismert. Kivonatát több száz éve használják. Gyantája főleg illóolajokat, terpenoidokat (pl. boswellin savat) és cukrokat tartalmaz. Négyféle pentaciklikus triterpén sav található benne: β-boswellin sav, acetil-β-boswellin sav, 11-keto-β-boswellin sav és acetil-11-keto-β-boswellin sav, melyek az 5-lipoxigenáz (5-LOX) nevű gyulladáskeltő enzim gátlásáért felelősek.
 
A tömjénfa kivonatának klinikai tanulmányozása során fény derült annak fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatására, ami miatt ízületi gyulladások esetén való használata egyre inkább elterjedt.
 
Sportoló és idősebb lovak esetében is javasolt a használata, mert míg a sport esetén elősegíti az intenzív mozgás utáni regenerálódást és védi a mozgásszerveket, addig idősebb korban védelmet biztosít a lónak az ízületek terén, csökkenti a merevséget és ez által csökkenti a mozgásból eredő fájdalmat is. Egészségesebb lesz tőle a lovunk.
 
Összetevők:
Boswellin sav: 100000 mg
MSM (metilszulfonilmetán): 250000 mg
C vitamin: 250000 mg
 
Adagolás / 24 óra:
Felnőtt lovaknak (500 kg testtömegkilogramm-tól): 3 mérőkanálnyi
Póniknak: 2 mérőkanálnyi
 
A mellékelt mérkanál kb. 7 grammos.
 
Adjuk a ló napi ételadagjához.
 
 

 

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek