POKUSA DermaCare Clinic tabletta, szőrápoló érzékeny bőrű kutyáknak (500 db)

Akciós!
POKUSA DiamondCoat Dermacare Clinic tabletta   Ez a termék rendkívül hatásos és ajánlott azoknak a kutyusoknak, melyek bőrproblémával illetve bőrirritációval kénytelenek élni, mivel szedése csökkenti a viszketés érzését, és csillapítja az…
9 100 Ft 5 900 Ft
(4 646 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 59 pont

POKUSA DiamondCoat Dermacare Clinic tabletta

 

Ez a termék rendkívül hatásos és ajánlott azoknak a kutyusoknak, melyek bőrproblémával illetve bőrirritációval kénytelenek élni, mivel szedése csökkenti a viszketés érzését, és csillapítja az allergiás tüneteket. Javasolt a szedése bőrbetegség kezelése során, mivel hozzájárul a gyorsab regenerálódáshoz. Szedése során ezek a kutyusok sokkal vidámabbak és boldogabbak lesznek.

 

Összetétel / 1 tabetta:: cisztusz, kamilla, kollagén, MSM, tengeri alga, orvosi körömvirág, gyermeláncfű, tejoltó galaj, 209 mg cellulóz, 11 mg kovasav

Analitikai összetátel / 100 g:

Fehérje: 7,3 %
Zsír: 1,3 %
Rost: 27,8 %
Hamu: 17,1 %
Nedvesség: 6,8 %

Adagolás:

Csak 6 hónapánál idősebb kutyának adjuk és az összetevők ismeretében ne adjuk olyan kutyának, amely bármely összetevőre allergiás vagy túlérzékeny lenne.

1 tabletta / 2,5 testtömeg-kilogramm

Megelőzésként 30-60 napig adható, de kúraszerűen kell adni, 30 nap szünet betartásával. Nagyon gyér vagy nagyon rossz minőségű szőrzet esetén se adjuk tovább 90 napnál, és akkor is tartsuk be a 30 nap szünetet.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek