POKUSA DiamondCoat Show Max tabletta (500 db/doboz)

POKUSA - DiamondCoat Show Max tabletta (500 db/doboz) Ez a termék kifejezetten arra az esetre van tervezve, ha a kutya szőrével vagy bőrével problémákat tapasztalunk. Ezen problémák lehetnek a túlzott szőrveszteség, szőrhullás, matt…
11 600 Ft
(9 134 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 116 pont
Készlethiány!

POKUSA - DiamondCoat Show Max tabletta (500 db/doboz)

Ez a termék kifejezetten arra az esetre van tervezve, ha a kutya szőrével vagy bőrével problémákat tapasztalunk. Ezen problémák lehetnek a túlzott szőrveszteség, szőrhullás, matt fényű szőrzet, a szőrszálak gyengülése, elvékonyodása vagy ha hámlást tapasztalunk a bőrön. Ekkor van létjogosultsága a terméknek, hiszen segít visszanyerni az eredeti szőrzet minőségét és fényét, a bőr egészséges állapotát és aktív összetevőinek köszönhetően megtartja ezt az állapotot, mivel közvetlenül a gyökérnél hat és segít a megerősödésben, gyors növekedésben és egészséges szőrzet kialakításűban és megőrzésében.

Rendkívül finom, ezért bátran adhatjuk finnyás vagy válogatós kutyáknak is, akik sztrájkolnak amikor tablettát kell bevenni.

Összetevők / tabletta:

tengeri alga, bio tojássárgája, cink-kelát, csalán, fehérjék, szentjánoskenyérfa, kollagén, biotin, parlagi ligetszépe, mezei zsurló, lenmag, cellulóz 231 mg,

Analitikai összetétel / 100 g:

Fehérje:      19 %
Zsír: 9,4 %
Rost: 17,8 %
Hamu: 15,8 %
Nedvesség:  5,7 %

Adagolás / 24 h:
1 tabletta / 2.5 testtömeg-kilogramm

Az étellel összekeverve vagy közvetlenül a szájba téve adható.

Használata: 6 hónapos kortól adható megelőzésre, de alkalmi kezelés során, amikor a szőrzeten vagy bőrön látjuk a tüneteket, 90 napnál tovább ne adjuk. tartsunk 30 napos szünetet. Ha a helyzet javult de a kívánt eredmény még nem elért, akkor folytassuk a kúrát, de tartsuk be az adagolási előírást.

 

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek