Készlethiány Súly: 0.2 kg  Gyártó: Pokusa »

POKUSA Gyógynövény, zöldség és gyümölcs MIX 200 gramm

POKUSA - Gyógynövény, zöldség és gyümölcs MIX (200 gramm) Száított gyógynövények, zöldségek és gyümölcsök optimális keveréke, mely gazdag forrása az antioxidánsoknak, vitaminoknak és rostoknak. Kizárólag ellenőrzött gazdaságokból származó növények…
3 250 Ft
(2 559 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 32 pont
Készlethiány!

POKUSA - Gyógynövény, zöldség és gyümölcs MIX (200 gramm)

Száított gyógynövények, zöldségek és gyümölcsök optimális keveréke, mely gazdag forrása az antioxidánsoknak, vitaminoknak és rostoknak. Kizárólag ellenőrzött gazdaságokból származó növények lettek felhasználva ennek a készítménynek a gyártásakor. A nehezen emészhető nyers zöldségek és gyümölcsök helyett ezt a port adva egy könnyen felszívódó vitaminbombával látjuk el kedvencünk szervezetét.

A rendszeres zöldség és gyümölcs etetése rendkívül hasznos a különböző daganatos megbetegedések elkerülése érdekében !

 

Összetétel: répa, alma, tojássárgája, szeder, cékla, sörélesztő, lenmag és egyéb gyógynövények keveréke

 

Adagolás:

3 adagolókanál / 100 gramm nyers hús vagy 100 gramm csontos hús

2 adagolókanál / 100 gramm táp vagy házi koszt

 

A mellékelt adagolókanál hozzávetőleg 2 grammos.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek