POKUSA Hemoglobin por 200 grammos

POKUSA - Hemoglobin por 200 grammos Elengedheteten tápálálék-kiegészítő olyan kutyák és amcskák számára, akik BARF etetéssel vannak tartva (nyersetetés), hiszen a nyers hús (hentesáru) esetén a hús már nem tartalmaz annyi vért és ehmogloboint, vérplazmát,…
3 250 Ft
(2 559 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 32 pont

POKUSA - Hemoglobin por 200 grammos

Elengedheteten tápálálék-kiegészítő olyan kutyák és amcskák számára, akik BARF etetéssel vannak tartva (nyersetetés), hiszen a nyers hús (hentesáru) esetén a hús már nem tartalmaz annyi vért és ehmogloboint, vérplazmát, stb., mint amennyit kellene, így ezeket utólagosan kell pótolni.

A Pokusa Hemoglobin por tökéletes forrása a hemvasnak, ami nélkülözhetetlen az állatok számőára, mivel hiánya vérszegénységet okoz, ezért a terméket abban az esetben is ajánljuk, ha kedvencünk bár nemis BARF etetésen él, mégis vérszegénységben szenved.

 

Ajánlott adni:

  • BARF etetés során (nyersetetés)
  • Vérszegénység esetén
  • Ellés ütán, a nagyobb vérveszteség pótlása érdekében (ebben az esetben érdemes a vérplazmával elkeverve adagolni)
Összetevők:
100 % hőkezelt sertés hemoglobin por
 
Analitikai összetétel:
Fehérje: 98,51 %
Nedvesség: 4,49 %
 
Ásványi anyagok:
Kalcium: 0,18 g
 
Foszfor: 0,21 g
Nátrium: 0,47 g
Vas: 0,25 g
Kálium
: 0,74 g

Aminósavak:
Szerin: 4,14 g
Glicin: 4,32 g
Hisztidin
: 7,01 g
Arginin
: 3,65 g
Treonin: 3,04 g
Alanin: 7,57 g
Prolin: 3,15 g
Tirozin: 2,05 g
Valin: 8,27 g
Metionin: 0,83 g
Cisztein: 0,41 g
Izoleucin: 0,37 g
Leucin: 11,8 g
Fenil-alanin: 6,44 g
Lizin: 8,2 g
Aszparginsav
: 10,6 g
Glutaminsav: 7,28 g

 

 

Adagolás kutyáknak és macskáknak / 24 óra:

10 gramm / 1 kg nyers csontozott hús

A mellékelt adagolókanál 2 grammos.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek