POKUSA Hemoglobin tabletta (120 db/doboz)

Termékleírás:   100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.   A termék rendkívül gazdag, úgynevezett hem vasban. A hem vas jobban felszívódik, jobban hasznosul, mint a…
3 250 Ft
(2 559 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 32 pont

Termékleírás:

 

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.

 

A termék rendkívül gazdag, úgynevezett hem vasban. A hem vas jobban felszívódik, jobban hasznosul, mint a nem hem vas. A kétféle vas-forma abban különbözik, hogy az egyik növényi eredetű, míg a jól hasznosuló hem vas állati eredetű. Vashiány esetén mindenképpen javallott a termék használata.

 

A hentes és egyéb húsfeldolgozókból származó húsokból a vágás és feldolgozás során vérveszteség lép fel, így a táplálékként adott nyers húsoknál ez a mennyiség hiányzik, így nem kap megfelelő mennyiségű vasat az állat. Ezt a hiányt hivatott pótolni a termék.

Ajánlott:

 

  • fejlődő szervezetek, kölyökkutya vagy kismacska esetén mindenképpen ajánlott, ha nyers etetés zajlik
  • vashiány tünetei esetén (fáradékonyság, általános gyengeség, vedlés)
  • műtét után, ami nagyobb vérveszteséggel járt

 

Összetétel: 100% sertés hemoglobin

Fehérje:  98,51%
Nedvesség: 4,49%

 

Adagolás / 24 óra:

Kutyáknak és Macskáknak:

10 gramm / 1 kg csontozott hús

Az adagolókanál 2 g-os. Keverjük össze a napi ételadagjával.

 

A termék elkészítésénél alkalmazott hőkezelés során (130 Celsius fokra hevítés) az Aujeszky-betegséget előidéző sertés-herpeszvírus kezelve lett.

Az Aujeszky-betegségről

Az Aujeszky-betegség elsősorban a sertés – ideértve a vaddisznót is – fiatal korban lázas általános és idegrendszeri tünetekkel, felnőtt korban enyhe légúti tünetekkel vagy akár tünetmentesen lezajló betegsége. A vírus iránt azonban számos más állatfaj is fogékony, bennük a betegség rendszerint erős viszketegségben és elhullásra vezető idegrendszeri tünetekben nyilvánul meg.

Az Aujeszky-betegség iránt az összes emlős állat fogékony, az ember azonban nem. Az Aujeszky-vírus természetes fenntartó gazdája a sertés, minden más állatfaj a sertéstől fertőződik. A betegség a különböző fajokban más és más klinikai tünetekkel jár.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek