POKUSA Kaolin por 200 gramm

Akciós!
Kaolin por 200 gramm A kaolin egy 100%-ban természetes agyagásványi eredetű por, mely az emésztőrendszer egészségét támogatja azzal, hogy enyhíti a bélirritációt, ezáltal csökkenti a hasmenéses tüneteket és megkötve a toxinokat kitisztítja…
2 550 Ft 1 900 Ft
(1 496 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 18 pont

Kaolin por 200 gramm

A kaolin egy 100%-ban természetes agyagásványi eredetű por, mely az emésztőrendszer egészségét támogatja azzal, hogy enyhíti a bélirritációt, ezáltal csökkenti a hasmenéses tüneteket és megkötve a toxinokat kitisztítja a bélrendszert a felesleges anyagoktól. Hatásos abban az esetben is, ha kutyusunk ismeretlen eredetű "anyagot" eszik meg sétáltatás közben , melytől felborul az emésztési háztartás és hasmennéssel küzdene. Lakásban tartott kutyusok esetében kifejezetten hasznos ha tartunk ebből a szerből, hiszen nincsen annál kellemetlenebb se kutyusunknak (bűntudta), se nekünk, ha szegény összekoszolja szőnyegünket, bútorunkat.

Etetés közben a fogakon található lepedéket is megköti, ez által tisztítja a fogakat és megelőzi a kellemetlen szájszagot.

Külső használat esetén pakolás formájában enyhíti a bőrirritációt !

Összetétel: 100% természetss porított kapolin por

Analitikai összetétel 100g termékben:
Rost: 15,8%

Adagolás:

Használata belsőleg:
  • Hasmenés esetén: Vízzel összekeverve, közvetlenül szájba adva használjuk az alábbi adagokat betartva
    • 20 kg alatt: 4 adagolókanál kaolinhoz adjunk 10 ml friss vizet
    • 20-40 kg: 6 adagolókanál kaolinhoz adjunk 15 ml friss vizet
    • 40 kg felett: 8 adagolókanál kaolinhoz adjunk 20 ml friss vizet
  • Méregtelenítés céljából: 2,5 dl friss vizet keverjünk össze a kutya testtömegéhez igazodó mennyiséggel, keverjük el, majd hagyjuk az üledéket leülepedni. Az üledékmentes felső vízréteget közvetlenül adhatjuk kedvencünknek

Használata külsőleg:

  • fogkrém: 8 adagolókanál kaolint, 12 csepp citromlevet és 10 csepp növényi olajat keverjünk össze, készítsünk homogén elegyet, majd puha ruhával kenjünk fel kedvencünk fogaira és óvatosan dörzsöljük azt, vigyázzunk, hogy az ínyt ne nyomjuk erősen, de alaposan mossuk át kutyusunk fogait.
  • bőrirritáció: kis mennyiségű friss vízzel és egy kevés kaolin porral képezzünk egy nedves pasztát, melyet óvatosan kenjünk fel az érintett bőrfelületre. Hagyjuk kb. 1 órán át hatni, de figyeljük, hogy mindig nedves legyen a kenet.

A mellékelt adagolókanál hozzávetőleg 1 grammos.

 

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.


 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek