POKUSA Kollagén 200 grammos

Akciós!
POKUSA Kollagén 200 grammos Termékleírás: 100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.  
7 900 Ft 4 900 Ft
(3 858 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 48 pont

POKUSA Kollagén 200 grammos

Termékleírás:

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.
 
100%-ban tengeri halak bőréből kinyert, csúcsminőségű svájci kollagén, mely tartalmaz oligopeptideket, poliaminósavakat, polipeptideket és 18 egyéb aminósavat is, mint például a lizin vagy a prolin melyek szükségesek a kollagén szintézishez.
 
Rendkívül fontos és hasznos szerepe van a kollagénnek az ízületek, ínak és kötőszövetek megóvásában, rugalmasságuk megtartásában. A kutyák külső megjelenésére is hatással van ez által (szőr, bőr, körmök stb.)
 
Érdemes C-Vitaminnal együtt adni, mivel az hozzájárul a hatásosabb kollagén hasznosuláshoz.

Ajánlott:

  • hatékonyan részt vesz a test vízháztartásában, így érdemes rendszeresen adni
  • szőr, bőr, köröm és egyéb küllemi problémák észlelésekor
  • ínakra gyakorolt jótékony hatása miatt az intenzívebb sportot vagy munkát végző kutyák számára

 

Összetétel:

100%-ban tengeri halak bőréből hidrolizált kollagén

 

Adagolás kutyáknak / 24 óra:

1 adagolókanál / 5 kg testömeg-kilogrammonként

Adagolás macskáknak / 24 óra:

1 adagolókanál

 

Az adagolókanál 1 g-os. Keverjük össze a napi ételadagjával.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek