POKUSA MSM 300 grammos

Pokusa MSM (metil-szulfonil-metán) táplálék-kiegészítő   Termékleírás: 100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.
5 600 Ft
(4 409 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 55 pont

Pokusa MSM (metil-szulfonil-metán) táplálék-kiegészítő

 

Termékleírás:

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.
Az MSM, eredeti nevén metil-szulfonil-metán gyakorlatilag egy szerves kén vegyület, ami az emberek és állatok szervezetében is jelen van, mivel ahol kéntartalmú anyagok szintézise megy végbe, ott jelen van. Ezért megtalálhatjuk az aminósavakban, az izmokat alkotó fehérjékben, az ízületekben, stb. Ezért is állíthatjuk, hogy az MSM pótlása és szedése rendkívül jótékonyan hat általánosságban a szervezetre. Az MSM hatásos lehet a fájdalom csillapításában is.
Érdemes C-vitaminnal együtt adni, hiszen a C-vitamin segít az MSM felszívódásában, ezért javasoljuk a Csipkebogyó kivonattal együtt adni.

Ajánlott:

  • napi szinten érdemes adni az ízületekre és az izomszövetekre gyakorolt jótékony hatása miatt
  • megerőltetés, vagy intenzív sport vagy munkafolyamat után a regenerálódást elősegítve ezzel
  • bőrbetegségek esetén is hatásos lehet
  • ételallergia és egyéb emésztési zavarok esetén is hatékony segítség lehet

Összetétel:

100 % metil-szulfonil-metán (MSM)

 

Adagolás kutyáknak / 24 óra:

< 7 kg: 0,5 g
7 - 21 kg: 2 g
21 - 35 kg:     3 g
35 kg: 4 g

Adagolás macskáknak / 24 óra:

felnőtt korban 1 g naponta

 

Az adagolókanál 1 g-os. Keverjük össze a napi ételadagjával. Ajánlott a C-vitamin adagolása párhuzamosan, hiszen a C-vitamin segíti az MSM felszívódását.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek