Készlethiány Súly: 0.05 kg  Gyártó: Pokusa »

POKUSA Probiotikum Forte tabletta (14 db/csomag)

Probiotikum Forte tabletta (14 db/levél) A probiotikum különösen hatékony azokban az esetekben, amikor a kutya vagy macska emésztési zavarokkal küzd, esetleg olyat evett sétáltatás közben, ami felborította az emésztési egyensúlyt, hányt vagy egyszerűen…
2 400 Ft
(1 890 Ft + 27% ÁFA) / doboz
Hűségpont: 24 pont
Készlethiány!

Probiotikum Forte tabletta (14 db/levél)

A probiotikum különösen hatékony azokban az esetekben, amikor a kutya vagy macska emésztési zavarokkal küzd, esetleg olyat evett sétáltatás közben, ami felborította az emésztési egyensúlyt, hányt vagy egyszerűen csak étvágytalan valamiért. A probiotikum segít visszaállítani az emésztés helyes működését, stabilizálja azt, pozitív hatással van a bélflórára, így a kutya közérzetét is javítja, nem beszélve a gazdiról ha esetleg lakásban tartja kutyáját és nem tud mindig leszaladni a kutyussal, ha észleli a "szándékot".

 

Összetétel: lactobacillus plantarum, ásványi szlikát, nátrium-alumínium-szilikát

1 tabletta 0,5 millió CFU lactobacillus plantarum DSM 24937

Adagolás / 24 óra:

Kutyának és macskának 5 kg ttkg alatt: 0,5 tabletta

Kutyának és macskának 5 kg ttkg felett: 1 tabletta

 

Adjuk közvetlenül a szájba és ellenőrizzük, hogy az állat lenyelte-e.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek