Készlethiány Súly: 0.15 kg  Gyártó: Pokusa »

POKUSA Sarki Krill por 150 gramm

Akciós!
POKUSA Sarki Krill por 150 gramm Termékleírás: A sarki krill a tápláléklánc sarkköve, amely a lánc legalján álló növényi planktonnal (fitoplankton) és a nála kisebb állatokkal táplálkozik, és ezek anyagait…
4 100 Ft 2 900 Ft
(2 284 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 29 pont
Készlethiány!

POKUSA Sarki Krill por 150 gramm

Termékleírás:

A sarki krill a tápláléklánc sarkköve, amely a lánc legalján álló növényi planktonnal (fitoplankton) és a nála kisebb állatokkal táplálkozik, és ezek anyagait teszi fogyaszthatóvá a krillen élő, jóval nagyobb szervezetek számára, mint a kutya vagy a macska. Ennek köszönhetően mentesek mindenféle nehézfémtől és műtrágyától, szemben a legtöbb halfajtával. Fitoplanktonokkal főleg a délsarki krill táplálkozik. A krill íze sósabb és erőteljesebb, mint a garnéláé. Páncélja sok fluoridot tartalmaz, ezért csak hámozva fogyasztható. Ezért is páncél nélküli a Pokusa kiegészítő.
A szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj.

A sarkvidéki krill az EPA és a DHA-savak forrása, emellett erős antioxidáns. 100%-ban természetes táplálék-kiegészítő kutyáknak és macskáknak, a sarki krill fagyasztva szárított kiegészítő formájában. Természetes forrása 18 aminosavnak, emellett 11 vitamint és több mint 70 ásványi anyagot tartalmaz, így rendkívül kívánatos összetételű kiegészítő minden kutya és macska számára. Javíthatja a bőrgyulladásokat és ápolja a szőrzetet. Támogatja az izomtömeg fejlődését, csökkentve a zsír-, és izomfájdalmat a testmozgás után. A déli sark vizeiben élő sarki krillben a hosszú láncú Omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását és az Omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását. Elősegítheti a szervezet immunválaszait, vagyis ébren tarthatja a test „helyőrségét” a betolakodókkal szembeni védekezés során. Jó hatással lehet az ízületekre, megőrizve ezzel az általános mozgékonyságot. 

Összetétel:
100 % fagyasztva szárított sarki krill por (külső váz nélkül)
Fehérje: 62 %
Rost: 3 %
Nyers hamu: 9 %
 
Zsírsavak gramm/100 gramm:
Omega 3: 5,4 g
Omega 6: 0,7 g
Omega 9: 2,4 g
 
Antioxidánsok: astaxantin-észterek: 113 mg/kg

Analitikai összetevők / 100 gramm:

Vas:3,4 mg
Foszfor: 1,2 g
Cink: 4,2 mg
Réz: 6,2 mg
Kalcium: 1,8 g
Magnézium: 0,5 g
Fluor: Jód: 0,56 mg / kg
 
Aminósavak:
Alanin: 3 %
Aarginin: 3,6 %
Ccisztein: 0,2 %
Glicin: 2,4 %
Izoleucin: 2,6 %
Aszparaginsav: 5,5 %
Glutaminsav: 7,3 %
Leucin: 4,5 %
Lizin: 4,1 %
Mtionin: 1,1 %
Fenilalanin: 2,6 %
Treonin: 2,3 %
Tirozin: 2,3 %
Valin: 2,8 %
Hisztidin: 1,1 %
Proline: 2,1 %
Szerin: 2,2 %

Vitaminok / 100 gramm:
A-vitamin: 1170 mg
E-vitamin: 9330 mg
B1-vitamin: 16,5 mg
B2-vitamin: 30,5 mg
B3-vitamin: 2660 mg

Adagolás / 24 h:
 
Macskáknak: 2 gramm / nap
 
Kutyáknak:
5 kg alatt: 2 gramm
5 - 10 kg: 4 gramm
10 - 20 kg: 6 gramm
20-30 kg: 8 gramm
30 kg felett: 10 gramm
 
 
A mérőkanál 1 g terméket tartalmaz.

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.
 
 
 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek