POKUSA Sörélesztő tabletta (120 db/doboz)

Akciós!
Pokusa Sörélesztő táplálék-kiegészítő   Termékleírás: 100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére. A sörélesztő jó hatással a van a szép egészséges…
3 250 Ft 1 900 Ft
(1 496 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 18 pont

Pokusa Sörélesztő táplálék-kiegészítő

 

Termékleírás:

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.

A sörélesztő jó hatással a van a szép egészséges és fényes szőrzet kialakulására és fenntartására, kiváló B vitamin forrás és prebiotikus hatással is bír. Genetikailag NEM módosított.

Ajánlott:

  • hatékonyan részt vesz a test vízháztartásában, így érdemes rendszeresen adni
  • szőr, bőr, köröm és egyéb küllemi problémák észlelésekor
  • ínakra gyakorolt jótékony hatása miatt az intenzívebb sportot vagy munkát végző kutyák számára

 

Összetétel / 1 db tabletta:

sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) 250mg, cellulóz, kovasav

Analitikai összetétel / 100 g:

Fehérje: 1,8 %
Zsír: 0,02 %
Rost: 0 %
Hamu: 7,7 %
Nedvesség:     5,7 %

 

Adagolás / 24 óra:

Kutyáknak és Macskáknak:

1 tabletta / 2,5 kg testtömeg-kilogrammonként

BARF etetés esetén 8 tabletta / 1 kg hús

Keverjük össze a napi ételadagjával vagy adjuk közvetlenül a szájba, de ellenőrizzük, hogy az állat lenyeli-e.


FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek