POKUSA Taurin 400 grammos

Pokusa Taurin 400 grammos táplálék-kiegészítő   Termékleírás: 100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére. Kutyák és macskák…
7 900 Ft
(6 221 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 79 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Pokusa Taurin 400 grammos táplálék-kiegészítő

 

Termékleírás:

100%-ban természetes alapanyagokból készült táplálék-kiegészítő, nemcsak BARF etetés kiegészítésére.

Kutyák és macskák számára is elengedhetetlen étrend-kiegészítő a taurin, hiszen a cicák nem tudják előállítani, így azt külsőleg lehet csak pótolni és mindkét állatfaj számára a megfelelő szívizom és központi idegrendszer működésére nagy hatással van, hiánya akár vakságot is okozhat. A taurin alkalmazása különösen javallott olyan kutyafajták esetében, melyeknél a szívbetegségek előfordulása gyakoribb (boxer, németjuhász, labrador, bernáthegyi, doberman, dán dog, golden retriever, uszkár, afgán agár)

Hatása:

  • jótékony hatással lehet a központi idegrendszerre, hiánya akár vakságot is okozhat
  • jótékony hatással lehet a szívizom működésre, véralvadáskor jelentős szerepe van
  • javíthatja az anyagcserét

 

Összetétel:

99 % tiszta taurin, adalékanyagtól mentes

 

Adagolás / 24 óra:

Kutyáknak: 1 g/1 kg étel vagy 20 mg/1 testtömeg kilogramm (ttkg)

Macskáknak: 250-400 mg/nap

 

Az adagolókanál 2 g-os.

 

FIGYELEM! A kimért adagot meleg vízzel össze kell keverni és úgy kell az ételhez adni. Feloldás nélkül adni tilos!

 

FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek