POKUSA Vitamax vitaminkészítmény LOVAKNAK 2500 gramm

Akciós!
POKUSA Vitamax vitaminkészítmény LOVAKNAK 2500 gramm   100% -ban természetes alapaynagokból készült komplex multivitamin készítmény, kifejezetten lovak számára.…
7 900 Ft 4 900 Ft
(3 858 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 48 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
POKUSA Vitamax vitaminkészítmény LOVAKNAK 2500 gramm
 
100% -ban természetes alapaynagokból készült komplex multivitamin készítmény, kifejezetten lovak számára. Gondosan összeválogatott elemekből áll, így magas ásványianyag-,  és vitamintartalma segítségével hozzájárul a lovak fizikai kondícióinak javításához, regenerálásához, de általános immunerősítés céljából is adható.
 
Kifejezetten hasznos sokat mozgó, vagy nagyobb igénybevételnek kitett lovaknak, vemhesség vagy laktációs időszak esetén.
 
Ajánlott:
  • rosszabb minőségű táp esetén kiegészítésként
  • sérülés esetén vagy a lábadozás idején
  • betegség után legyengült immunrendszer esetén
  • nagyobb igénybevétel során (verseny, munka, stb.)
  • tenyésztés során
  • legelő nélküli tartás esetén

A termék semmilyen genetikailag módosított összetevőt sem tartalmaz!

 

Összetétel: monkálcium-foszfát, kálcium-karbonát, nátriumklorid, nátriumkarbonát, vitaminkeverék, mikroelemek és biológiailag aktív összetevők, élesztő, beta-glükán

Analitikai összetevők:
Kálcium: 18,5 %
Foszfor: 4,9 %
Nátrium: 7,5 %
Magnézium: 1,5 %
Lizin: 0,5 %
Metionin: 0,3 %
Treonin: 0,3 %
 
Vitaminok / 1000g:
A:  500000 n.e.
D3: 100000 n.e.
E: 3000 mg
C: 1000 mg
B1:  500 mg
B2:  75 mg
B6:  50 mg
B12:  0,5 mg
K3:  50 mg
Niacin: 400 mg
Biotin: 17 mg
Fólsav: 6 mg
Kolin-klorid: 8400 mg
Vas: 4000 mg
Vaskelát: 5000 mg
Mangán: 4000 mg
Rézkelát: 540 mg
Jód: 100 mg
Antioxidánsok
Természetes aroma
 
Adagolás / 24 óra:
Lovak: 5 adagolókanál
Pónik és csikók: 4 adagolókanál
Lovak intenzív edzés során: 6 adagolókanál
Ellés után: 7 adagolókanál
 
Az adagolkanál hozzávetőlegesen 10 grammos.
 
 
FIGYELEM! Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
 

FIGYELEM! A leíró részek szerzői jog védelme alatt vannak, ezért felhasználásuk jogsértésnek minősül!

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a  weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Gordius Üzletház Kft.

 

Szállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Gyöngyösön


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK BIZTOSÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELÉT, AKÁR ESTI ÓRÁKBAN ÉS HÉTVÉGÉN IS! ------- Készpénzben történő fizetés megbeszélés tárgyát képezi. ------- Személyes átvétel esetén előzetesen kell időpontot egyeztetni, mivel ez egy átvételi pont, nem üzlet. ------- FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TÖRTÉNT RENDELÉS ESETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEKÉRT JÖNNI KELL, NEM SZÁLLÍTJUK!

Bankkártyás fizetés

SZLOVÁKIA: házhozszállítás


ELŐRE UTALÁST KÖVETŐEN TUDJUK KÜLDENI A MEGRENDELT TERMÉKEKET. ------- A szállítást általunk választott futárszolgálat végzi, de ez Önnek fix árat jelent minden esetben ezért érdemes egy rendelés során több terméket rendelni.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek